تعلیق پیش‌سفارش‌های نینتندو سوییچ 2 در ایالات متحده؛ عرضه همچنان در موعد مقرر

شرکت نینتندو، پیش‌سفارش‌های کنسول مورد انتظار نینتندو سوییچ 2 را در ایالات متحده به حالت تعلیق درآورده است. این شرکت با اشاره به نیاز به “ارزیابی تأثیر بالقوه تعرفه‌ها و شرایط متغیر بازار”، تاریخ از پیش اعلام شده 9 آوریل را به زمان دیگری در آینده موکول کرده که هنوز جزئیات آن مشخص نشده است.

با این حال، تاریخ عرضه رسمی این کنسول که 5 ژوئن اعلام شده، همچنان بدون تغییر باقی مانده است. در همین حال، به نظر می‌رسد که در زمان عرضه، کنسول سوییچ 2 به میزان نسبتاً زیادی در فروشگاه‌های گیم‌استاپ موجود خواهد بود.

یک حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی با نام Nintendeal که اخبار مربوط به نینتندو و اطلاعات مربوط به تخفیف‌ها و محصولات بازی را به اشتراک می‌گذارد، فاش کرده است که بر اساس صحبت با منابعی در گیم‌استاپ، انتظار می‌رود هر فروشگاه حدود 100 دستگاه کنسول سوییچ 2 را در زمان عرضه در اختیار داشته باشد.

همزمان، در حالی که به نظر می‌رسد تهیه خود کنسول نسبتاً آسان خواهد بود، ظاهراً لوازم جانبی و بازی‌های آن به شدت محدود خواهند بود. هنوز مشخص نیست که دقیقاً کدام یک از اقلام عرضه در زمان انتشار با محدودیت مواجه خواهند شد.

در ماه جولای گذشته، شونتارو فوروکاوا، رئیس نینتندو، ابراز اطمینان کرد که این شرکت به دلیل رفع کمبود نیمه‌رساناها، قادر به تأمین تقاضای گیمرها خواهد بود. سپس، در اوایل ژانویه، مشخص شد که این شرکت آماده فروش تا 20 میلیون دستگاه کنسول سوییچ 2 در سال اول عرضه است. برای مقایسه، کنسول اصلی سوییچ در سال اول عرضه خود 15 میلیون دستگاه فروش داشت.

به عبارت دیگر، به نظر می‌رسد که نینتندو برای این لحظه آماده شده است و امیدوار است از وضعیتی که در آن دلالان کنترل عرضه را در دست بگیرند، جلوگیری کند. اکنون تنها باید منتظر ماند و دید که مشتریان خارج از اتحادیه اروپا چه زمانی می‌توانند برای این کنسول پیش‌سفارش دهند.

بازی تاک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *